Ja! Precis där!

Ylva visste vilken kallorisida det var jag menade!
¨
Ylva (***) om Motgång*2:
Den här kanske? http://www.kaloriraknaren.se/
¨
Så TACK!
¨
Nu kan har jag räknat ut på ett ungefär hur mycket mitt tröstätande var värt. Typ 100 kalorier... och det tar typ tio minuter på löpbandet... inte så svårt fixat då.
¨
Nu har jag dessutom slutat att tycka synd om mig själv. Det är en så onödig känsla. Mensvärk går över och levervärdet var ju fortfarande inte så illa att jag måste sluta med pulversopporna på en gång.
¨
Imorgon tar vi (jag, och överskottsfettet) nya tag. Bebis-mamma-kompisen ska på lek-o-buslandet imorgon... bebisar går in gratis och vuxna i sällskap av barn går in gratis... och hon har bara ett barn som är en bebis... så det är gratis. Hon ska kolla om alla vuxna måste ha vars ett barn för att gå in gratis eller om man kan få vara två vuxna på samma barn. Får man det så ska jag få följa med. Jag har längtat efter att få se insidan av Lek-o-Buslandet sedan jag flyttade ner till Göteborg och jag har åkt förbi det varje dag till och från stan sedan dess.
¨
Får jag inte följa med så ska jag troligen gymmet... helst ska jag ju göra båda även om jag kan... men tid och öppettider på gymmet stämmer inte alltid så bra. Troligen... Ja, jag har inte lika ont just nu och förhoppningsvis är smärtan borta imorgon och jag har slutat känna mig yr och klen. Det där med att vara så yr så att höger, vänster och rakt fram blandas ihop i grovmotoriken i kombination med löpband eller tunga styrkemaskiner känns som en inte så smart kombination, så det undviker jag. Men om yrseln och vekheten är borta till imorgon ska jag träna tills jag är yr av helt andra orsaker... Det är i alla fall ambitionen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0