Mycket nu...

Jag har börjat tröttna på sopporna nu, ordentligt. Jag köpte nya soppor efter mötet igår och det blev mest choklad. Den soppa jag tyckte minst om i början är nu den jag tycker mest om. Men det är ju tur att man kan ändra sig.
¨
Idag har jag varit och tränat. Körde uppvärmning på crosstrainern och körde sedan igenom mitt styrkeprogram. Jag är fortfarande grymt svag i axelpress... Det stör mig att jag ökat i alla andra maskiner och inte där. Progression tack! Sen körde jag lite intervaller på löpbandet och försökte sedan avsluta med ett par kilometer konstant joggning, men det tog emot i ena knät så jag fick nöja mig med en avslutande kilometer.
¨
Vad mothugget i knät beror på vet jag inte. Det kan bero på att jag tog ut mig i intervallerna, eller på att jag jobbat trippelpass i helgen där jag går konstant i 2 timmar/pass, eller på att jag både måndag och tisdag har promenerat in till stan, eller troligast en kombination av alltihop. Får hoppas att det bara är något tillfälligt.
¨
Helgen har varit arbetssam med det nämnda trippelpasset och söndag-måndag var helt hemsk, på grund av struliga vänskapsrelationer, och jag vet ännu inte om eller hur alt det där kommer att lösa sig i slutändan.
¨
Jag har ändrat på matvanorna och har ett tag helt låtit bli fröskalen och linfröna. Det visar sig att min mage vill ha lite av det i alla fall... För mycket, så som jag ätit innan, leder till trög mage och ingenting alls som nu ger motsatt effekt. Att det ska vara så svårt att få till en balans med de där J---A fröskalen. Det är nog det värsta med hela den här dieten.
¨
Nu ska jag ta en lång, varm, dusch och sedan sträcklyssna på Gregorius som jag ska ha läst för skolan till på torsdag. Jag fick inte tag i den som pappersbok utan fick ta den som ljudbok. Det är bara 13 cd-skivor som ska lyssnas igenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0