Piggelin och vin

En lång vecka med långa dagar är slut och här är en summering:
¨
Jobb, Skolan, Tränat, varit på första mötet, skola, sova, skola, träna, sova, grupparbete, soff-crash, gruppredovisning, skola, träna + läsa (samtidigt), sova, läsa, fredagsmys, städa, sova, läsa, diska, sova, jobba, sova. Framme vid nu!
¨
Jag har så gott som gett upp det där med att variera smakerna. Det är svamp och grönsak som gäller, nästan varje dag. Ibland byter jag en av dem mot kyckling eller sparris... Kyckling för om växlings skull, sparris för åtgången. Jag tänker inte längre svälja någon med vaniljsmak (blä), jag börjar tröttna på blåbär och jordgubb, troligen för att jag ätit så många av dem redan. Persika har jag inte tröttnat på men den har jag inte ätit så ofta heller. Choklad har gjort comeback och är god. Och så la jag lite extra pengar sist jag fyllde på förrådet och köpte ett fyr-pack färdigblandad choklad. Tänkte att det kan vara bra att ha till typ långa dagar så slipper jag ta med mig shaker och skaka sopporna.. det blir ju bara klumpar i sopporna då och det är inte så gott.
¨
Jag fick nya arbetsskor (i rätt storlek) och kände mig trött i musklerna efter att ha promenerat 4 timmar i jobbet. Tydligen belastar jag annorlunda när skorna passar än när de är ett eller två nummer för stora.
¨
Jag har minskat ner mängden fröskal per soppa och använder nu en tesked i två soppor om dagen, alltså lite i underkant, men magen fungerar utmärkt som det är så det finns ingen anledning för mig att tvinga i mig mer. Jag har tänkt att jag ska köpa linfrö att kombinera med, men jag har inte fått tummen ur än.
¨
Jag har läst Ketchupmammans blogg sedan någon gång i november. Jag är en sån som måste läsa saker i kronologisk ordning. Nu är jag ikapp.
¨
Idag köpte jag bubbelvatten på flaska och bar hem... japp.. sån är jag. Och så hittade jag mina vinglas, de som rymmer 500ml. Och vattnet bubblar ju så det passar ju bra. Mitt "vin" smakar som piggelin. Nu när jag vant mig av med den enorma mängden socker känner jag smaker på riktigt (tror jag) och upplever LOKAs nya Krusbär + Päron som piggelin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0