89 kilo, här kommer jag!

Ja, livet rullar på. Med skola, jobb, träning och diet. Jag har märkt att jag slarvar mer och mer med sopporna. Jag äter dem inte alls särskillt punktligt och när jag räknade efter för lite drygt en vecka sedan skulle sopporna ta slut imorgon. Nu ser de ut att räcka mig till måndag. Min slutsats är att jag helt enkelt inte kan räkna till tre och måste ha hoppat över en soppa här och där ungefär 6 gånger.
¨
Jag åt ju inga soppor alls i lördags så det förklarar ju tre stycken, men det är ytterligare några soppor som helt mystiskt dygt upp i förrådet som inte borde vara där, de borde vara uppätna. I tisdags vet jag att jag hoppade en soppa. Jag var fortfarande lite klen sedan i helgen och hade två ägg hemma. Så jag stekte upp dem och åt dem istället för en soppa.
¨
Hursomhelst... jag har insett att jag tröttnat på svampsoppan.. den som var så god i början. Grönsak börjar också bli lite tråkig, men samtidigt har kykling blivit mycket roligare i och med att jag får salta den. Så inför köpandet av nya soppor på måndag tror jag att jag ska ha 8-10 choklad och 5-6 grönsak och 2-3 svamp och 3-4 kykling.
¨
Jag har en plan för att fixa det där med soppåtgången. Eftersom jag känner på mig att jag orkar äta två gånger i alla fall vill jag ha så att jag kan göra två soppor på en gång. Ikväll gjorde jag två chokladsoppor på en gång... Det var både praktiskt och gott. Men nu har jag slut på choklad så jag får väl göra slut på de andra "söta" smakerna i helgen. Blech... ser inte fram emot persika-soppan.
¨
Idag var jag och tränade igen... Det var skönt och musklerna svarade mycket bättre på styrketräningen.. däremot kändes det lite tungt på löpbandet. Jag hade troligen klarat 2,5 under 20 igen, men jag nöjde mig med 2 på 15,24. En hyfsat bra tid och då hade jag ändå värmt upp innan med 500 meter i brant uppförslut i rask takt.
¨
Mitt borttappade kvitto var hittat så jag fick det idag. Jag räknade och viktförlusten var 0,1kg vätska och 2,6 kilo fettmassa, totalt ner 2,7 kilo. Jag vägde som sagt 98,7 i tisdags.
¨
Nåsta delmål: 89 kilo... Jag har hittills tappat 14,2 på 7 veckor. Alltså 2 kilo i veckan. Kan jag hålla den nivån borde jag vara där om 3-4 veckor. Precis till upptrappningen innan Norgeresan. Norgeresan ska vara min Deadline... Vi får se om det håller eller inte... Fokus! Inget mer fuskande för det har jag inte riktigt råd med om jag ska nå 89 innan Norge.
¨

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0