Vårplantering av små små frön pågår.

Har visst hamnat lite i en svacka just nu. Hade så storslagna planer på att jag skulle läsa och jag skulle träna och jag skulle läsa så mycket och känna mig så duktig. Men det blev det inget av med... klockan var ju fyra innan jag åt frukost (svampsoppa) och då inser vemsomhelst att det inte kommer bli så mycket av de där storslagna planerna.
¨
Men lite nyttig är jag ändå. Igår handlade jag i mataffären. Och jag kom hem med bara saker jag skulle ha och utan godis... typ. Katterna fick mat, och städutrustningen fick utökning och bokhyllan, den redan överfulla, fick mer böcker. Jag fick linfrön.
¨
Med linfrön i chokladshaken såg det lite ut som chokladströssel. Det smakade inte riktigt så, men man äter ju lika mycket med ögat sägs det.
¨
Och nu behöver jag inte ha bara fröskal i allt utan jag kan blanda lite... och ibland ha bara den ena och ibland den andra. Och så får jag i mig lite mer såntdäringa som ska hålla koll på magen.
¨

Kommentarer
Postat av: Ylva

Hej! Jag såg din kommentar hos Ketchupmamman, så jag ville bara titta in och säga hej och kanske komma med några uppmuntrande ord. När din familj säger att de gillar dig som du är så är det säkert sant. Förhoppningsvis så gillar du dig själv så mycket att du vill låta dig själv kunna använda din kropp utan att ha ont också. Jag kikar nog förbi här igen…

2011-02-02 @ 21:03:19
URL: http://bragjort.blogspot.com
Postat av: Åsa

Ibland kan det hjälpa att få lite inspiration av andra som har gjort det som man själv håller på att göra, i ditt fall gå ner i vikt. Därför tänkte jag rekommendera dessa två inspirerande tjejer.

http://fitnessguru.se/theres

http://varstafeta.shapemeup.se/

Lycka till med nedgåendet, det är bra att du vill bli hälsosam så jag hoppas att du lyckas.

2011-02-02 @ 22:29:59
URL: http://fitnessguru.se/osa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0