Back on track?

Tillbaka i Sverige efter en fartfylld vecka utan många pauser för vila och reflektion. Fem lärorika dagar i norge, en dag på Bodaborg i Karlskoga och en bilresa med jamande katter senare har jag idag spenderat hela min tid till att bara sitta i soffan och känna hur jag vilat mig iform och känner mig rastlös och vill ta tag i nya saker.
¨
Idag var det tentamen i skolan som avslut på de tre veckorna med norska på schemat. Jag missade det för har ont i halsen och huvudet och har haft svulna halsmandlar sedan Bodaborg-vistelsen i lördags. Jag tog en titt i kalendern och såg att senast jag hade en måste-fri dag var 4:e mars, och att nästa skulle komma först den 18:e april, men att det händer i samband med att jag ska ha en tenta veckan efter. Om jag inte vilade mig nu skulle de onda halsmandlarna kanske utvecklas till något hemskt, som halsfluss, och resultera i tre-fyra dagars hemmasittande. Genom att vila idag kanske, förhoppningsvis, jag slipper allt det där.
¨
Som de få läsare jag har kanske inser efter lite snabb huvudräkning har jag för första dagen på en månad gjort ingenting i en hel dag, och har några dagar med måsten att se fram emot innan nästa "ingen-ting-dag" kommer. Jag har därmed inte prioriterat bråk med stationär dator för att flytta alla Norge-foton från kameran till laptopen. Jag har en intern kortläsare för CF i den stationära, men ingen varken intern eller extern till laptopen som tar CF. Så det får vänta till någon annan gång.
¨
Idag hade jag tänkt börja med sopporna igen, men det kom sig inte riktigt för. Jag hade lite smått och plock i kylen att göra mig av med och nu när det är slut finns det inget annat än sopporna att äta, så nästa gång jag blir hungrig är det soppa som gäller. Jag tror det tar emot lite för att jag vet att nästa viktplatå kommer att kosta pengar. Jag har idag två bh-ar som nästan-passar, men de är egentligen för stora redan, alla byxor jag har är ett nummer för stora... Min sport-bh som inte alls är varken gammal eller sliten ger inte längre det stöd jag behöver i alla situationer. Om sisodär 5-10 kilo kommer jag behöva nya kläder för jag kommer inte att ha något kvar som jag kan använda. Om någon har en säck med kläder i strl. 44 tar jag gärna emot... 42 vore inte helt fel heller, för där är jag inom ett par veckor, om jag bara hamnar Back on track med programmet igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0