Centimetercheck - WOW!

Jag hade inte räknat med att det var så stor skillnad... men det var det tydligen!
Kan ju inte ha gått så dåligt trots allt då...
Går det så här när jag är omotiverad och ofokuserad så vill ni kanske inte att jag blir motiverad, fokuserad och att allt går som tänkt!?
Nu jävlar! Hittade jag lite mer motivation... 80 dagar kvar. Ni har haft tillräckligt med försprång nu. :-P

Kommentarer
Postat av: Åsa

Om jag räknade rätt så är det sammanlagt minus 47 cm, så inte illa pinkat. Jag tror cyklandet och promenerandet gör mer än man tror, vardagsmotion är jätteviktigt när det kommer till sånt här.



För min del så gick ju först vissa mått upp lite trots att jag såg fastare ut och nu börjar det hända lite, men jag får räkna med att det går lite långsamt då jag är normalviktig.



Ja en fin cocktail kanske kan vara något, nu kör jag voltaren gel, det tas ju också upp av blodet men in mindre mängd plus att jag kör minidosering, men när det kommer till antiinflammatoriska så finns det tydligen bara två verksamma ämnen på marknaden bland de receptfria och de är korskopplade så är man överkänslig mot den ena är man ofta det även mot den andra.



Gillade dina inlägg om dina föräldrar, det är ju fördelen med en anonym blogg att du kan vara mer uppriktig utan att lämna ut någon. Och angående pressen så gäller det bara att veta själv att man gör det man kan utifrån förutsättningarna och att om någon annan har åsikter så får det stå för dem. Det är inte alltid helt lätt att balansera allt, men din tanke om övningar att göra hemma är bra, går ju att ta en kvart någon gång då och då.



Har du en smartphone? isåfall finns en app som heter niketraining (åtminstone till iphone och säkert till android också)där de har bra korta program. Annars ska jag fundera på hemmaövningar. Till magen så är båten en favorit förutom plankan, rumplyft är bra för rumpa och korsryggen för att försvåra kan du lägga benen på en stol eller lägga ett ben över det andra bl.a. Liggande rygglyft och för att försvåra den så lyfter man benen lite. Jorden runt finns en övning som heter, där tar man någon hantel, tyngre lite boll eller helt enkelt en vattenflaska (något litet greppbart som inte är allt för tungt) och ligger som om du skulle göra ett rygglyft tar armar för bakåt och flyttar vikten från en hand till en annan så du gör som en cirkelrörelse från ovanför huvudet till en bit ner på ryggen. Det var det jag orkade komma på nu, sen är ju knäböj, utfall och plies (ballet) bra övningar för benen.

2011-04-28 @ 22:20:49
URL: http://fitnessguru.se/osa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0