Vecka 2

Vecka 2 börjar bra. Jag är mitt i en examinationsperiod och spenderar all min vakna och disciplinerade tid med näsan i kurslitteraturen och försöker fundera ut VAD det är jag ska analysera och diskuter, HUR jag ska göra det.. och kanske allra främst VARFÖR jag gör det... Jag har ingen aning om det sistnämnda just nu.
¨
Onsdag och torsdag tog jag en paus (per dag) och besökte gymmet. I onsdags tog jag det mycket försiktigt eftersom jag inte har motionerat något vidare sedan det blev för blött och kallt (med risk för isbildning och halka) för att cykla till och från universitetet. Det var i slutet på oktober om jag inte minns helt fel. Men tränandet i onsdags gick bra så i torsdags vågade jag ta i lite mer vilket resulterade i en härlig och förvånande träningsverk i framförallt rygg- och lårmuskulatur. Alldeles utan den knäledssmärta jag brukat få sedan den där skidolyckan (för tre år sedan gjorde jag en panikbromsning på slalomskidor genom att ploga i lätt uppförsbacke som med sådan kraft att jag började glida baklänges tills avståndet mellan fötterna blev för stort och jag tappade balansen och satte mig ner med fötterna en meter i sär och tårna pekandes inåt). Sedan dess har det alltid gjort ont i knäna efter att jag ansträngt dem.
¨
Jag har börjat märka en massa saker nu:
*Byxorna jag har på mig, och typ har bott i sedan september, är jättestora. De har varit lite stora sedan jag köpte dem, men nu får jag ner en hel arm extra och tappar dem om jag inte har skärp.
*Jag är inte längre hungrig och kommer behöva hålla koll på klockan för att se när det är dags för varje soppa. Idag gick det 9 timmar mellan första och andra soppan. Efter så lång tid börjar det egentligen att närma sig den tredje.
*Jag har svårt att komma upp ur sängen och skulle kunna sova hur länge som helst om det inte var för att jag har en tenta som håller mig vaken.
*Kroppen återhämtar sig långsammare och jag känner fortfarande av träningen över 48 timmar senare.
*Hemgjort citrusvatten är inte jättegott.
*Loka skogsbär luktar parfym (det har jag aldrig tyckt innan).
*Lökpulver och Vitlökspulver innehåller inget annat än dessa löksorter och är tillåtna för extra kryddning av sopporna. Nu ska kyckling och sparris få några fler chanser på sig att övertyga mig om att de smakar helt okej.
¨
Mer uppdaterat än så blir det nog inte förrän tentan är avklarad. Ses i början av vecka 3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0